Mit navn er Isabella Andersen.

Jeg er uddannet instruktør og adfærdsbehandler hos Irene H. Jarnved.

Jeg blev færdiguddannet som instruktør i 2005 og som adfærdsbehandler i 2007.

Jeg har en bred erfaring med mange forskellige hunde racer og typer. Jeg har endnu ikke oplevet at et problem der ikke kunne afhjælpes helt eller delvist.

Endvidere har jeg taget en uddannelse som veterinær ernæringsterapeut for kæledyr (VET) i 2010.

Jeg bor på landet, nærmere bestemt Karise hvor jeg har en stor indhegnet træningsplads hvor alle hunde uanset race, alder eller køn er velkomne.

Det er meget vigtigt for mig at den enkelte hund og ejer føler at der bliver taget ”hånd om dem”. Derfor gør jeg meget ud af at sætte mig ind i, ikke blot den enkelte races, men også individets behov og formåen.

Jeg har selv tre hunde og har oplevet at måtte have to af mine hunde i adfærdsbehandling før jeg fik min uddannelse, og ved derfor hvad det betyder at have en hund der ikke fungere optimalt, både for hund og ejer!

Jeg har arbejdet hos Dyreværnet i Rødovre i seks år frem til december 2013.

Min primære opgave var at adfærdsteste “problemhunde” for at se hvilket slags hjem de ville egne sig til samt vurdere hvorvidt de ville kunne fungere i det samfund vi byder dem. Ligeledes lavede jeg træningsplaner for de hunde der havde brug for lidt ekstra hjælp inden de kunne komme i nyt hjem.

Da hundeloven blev indført lavede jeg også racevurderinger af de hunde der kom ind hvis “ophav” var ukendt. (Dette var med tilladelse fra de politikredse der på daværende tidspunkt bragte “hitte hunde" ind på Dyreværnet).